.

Adam Rooney satte National League-laget foran fra straffemerket kort tid etter pause, men League One Latics utlignet gjennom Jason Kerr før Callum Lang slo vinneren etter 104 minutter.

Camara var igjen leverandøren for det andre målet da Hardie satte sidefoten inn utenfor stolpen etter å ha slått mannen sin, før Lewis Wing gikk nære for onsdag kort tid etter. tottenham drakt

The Pilgrims reiser til Rochdale søndag 5. desember i andre runde, mens Owls forlater FA-cupen i første runde for første gang siden sesongen 2004-05.

frankrike VM Drakt

Mål! Oldham Athletic 1, Ipswich Town 2. Idris El Mizouni skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren i øverste venstre hjørne.Plymouth Argyle gikk inn i andre runde av FA-cupen med en komfortabel 3-0 seier over Sheffield Wednesday.

Oldham skulle imidlertid ikke nektes, og da Carl Piergianni sitt skudd spratt opp av målvakten etter et hjørnespark, var McGahey på rett sted å heade hjem.

Hjemmelaget hadde overtaket i starten av hver omgang, men en målvaktsbrøler ga Conor Chaplin en utligning og El Mizouni markerte sin nylig signert nye kontrakt med et fantastisk angrep.